Jag är utbildad Diplomerad Hundmassör på Axelsons Animal Massage School på Ekerö. I utbildningen ingick fyra kurser med både praktikprov och teoriprov. Det ingick även 80 behandlingar på mer än 30 olika hundar. 2014 blev jag Diplomerad Hundmassör. Den 1/1-15 startade jag mitt företag Annes Hundmassage. Jag har F-skattsedel och är registrerad i momsregistret. Facebooksidan heter Annes Hundmassage och hemsidan heter www.anneshundmassage.se Där hittar ni kontakt uppgifter och massagetider.

2017 gick jag Hästterapikurs på GGI i Kungälv. 2018 gick jag Massage till husbehov på Axelsons i Göteborg. Mitt mål är att utbilda mig till människomassör så jag kan behandla både hund och matte/husse samt häst och ryttare.

Familjen består av maken Lennart, dottern Victoria, schipperkehane Lakris, fågeln Baileys och Victorias ston Impa och Destiny.

Aston som lämnade oss den 27 februari 2011 blev 10 år och var en älskad familjmedlem av rasen Leonberger. Han fanns alltid vid min sida och min bästa vän.

Jag och Lakris har just gått en Nosework kurs. Vi har också gått valpkurs, fortsättningskurs, rallylydnadkurs och viltspårkurs. Vi har en 1a i öppenklassen i Viltspår. Utställningsmässigt så är han SeUch.

Geocaching är ett av mina intressen. Här letar man "skatter" och får samtidigt intressant historia om platsen man besöker. Jag använder GPSen i min telefon och min Garmin eTrex 30.

Bakning ser jag som avkoppling och möjlighet att utveckla min kreativa sida. Där jag får störst användning av denna sida är när jag hittar på fyllningarna till mina chokladpraliner. Naturligtvis har jag ännu inte lagt ut dessa recept på hemsidan.

Jag är ingen naturnörd men skulle gärna vilja bli. Vågar inte plocka svamp med rädsla för att förgifta någon men har varit med familjen Dirfors på en svamppromenad. Dom har lovat att jag får följa med fler gånger. Kan inte säga vad det är för buskar, träd eller fåglar. Men jag trivs där ute och viljan finns. Så än finns chansen att jag någon gång i framtiden lär mig även detta.

2010 - 2015 började jag ta ridlektioner. Underbart att samarbeta med hästarna. En timma där jag inte tänker på något annat än mig och hästen. Jag red bland annat på Storås Ridklubb.