Jag är utbildad Diplomerad Hundmassör på Axelsons Animal Massage School. I utbildningen ingick fyra kurser med både praktikprov och teoriprov. Det ingick även 80 behandlingar på mer än 30 olika hundar. Den 1/1-15 startade jag mitt företag Annes Hundmassage. Jag har F-skattsedel och är registrerad i momsregistret. Facebooksidan heter Annes Hundmassage och hemsidan heter www.anneshundmassage.se Där hittar ni kontakt uppgifter och massagetider.

Familjen består av gubben, dottern Victoria, schipperkehane Lakris, fågeln Baileys och Victorias sto Impa.

Aston som lämnade oss den 27 februari 2011 blev 10 år och var en älskad familjmedlem av rasen Leonberger. Han fanns alltid vid min sida och min bästa vän.

Jag och Lakris har just gått en Nosework kurs. Planerar en fortsättningskurs efter årsskiftet. Vi har också gått valpkurs, fortsättningskurs, rallylydnadkurs och viltspårkurs. Vi har en 1a i öppenklassen i Viltspår. Utställningsmässigt så är han SeUch och vi hoppas kunna besöka nordiska länder.

Geocaching är ett av mina intressen. Här letar man "skatter" och får samtidigt intressant historia om platsen man besöker. Jag använder GPSen i min telefon och min Garmin eTrex 30.

Bakning ser jag som avkoppling och möjlighet att utveckla min kreativa sida. Där jag får störst användning av denna sida är när jag hittar på fyllningarna till mina chokladpraliner. Naturligtvis har jag ännu inte lagt ut dessa recept på hemsidan.

Jag är ingen naturnörd men skulle gärna vilja bli. Vågar inte plocka svamp med rädsla för att förgifta någon men har varit med familjen Dirfors på en svamppromenad. Dom har lovat att jag får följa med fler gånger. Kan inte säga vad det är för buskar, träd eller fåglar. Men jag trivs där ute och viljan finns. Så än finns chansen att jag någon gång i framtiden lär mig även detta.

2010 började jag rida lektioner. Underbart att samarbeta med hästarna. En timma när jag inte tänker på något annat än mig och hästen. Varför har jag inte gjort detta tidigare? Jag red på Storås Ridklubb tom våren 2015.Nu i sommar hoppas jag kunna rida på Vicorias 8 åriga sto Impa.