Kyckling Allt-I-Ett
4 personer
Ugn: 2250 C Tid 30 min
Ingredienser:
1 kg | Kycklingfiléer |
4 st. | medelstora Tomater |
8 st. | små Lökar |
250 g | Champinjoner |
1 st. | Zucchini |
1 msk | Ananas |
1 St. | olja till plåten |
1 tsk | Rosmarin |
Marinad:
3 msk | Olja |
1,5 msk | Soja |
1 stor | Vitlöksklyfta |
1 tsk | Salt |
1,5 krm | Vit- och svart peppar |
Marinaden:
Blanda samman alla ingredienserna till marinaden.
Skölj kycklingen noga och torka den.
Lägg filéerna i bunken och blanda med marinaden.
Grönsakerna:
Halvera tomaterna.
Skala lökarna, skölj och rensa svampen.
Skär Zucchinin i ca 15 mm breda skivor.
Lägg kycklingen och grönsakerna snyggt i en oljad långpanna
Pensla kycklingen med marinaden och strö över rosmarinen.
Stek mitt i ugnen 25 minuter tills kycklingen fått fin färg och är genomstekt.
Ös någon gång.
Servera kycklingen med ris och en sallad.