Kyckling Allt-I-Ett

4 personer

Ugn: 2250 C Tid 30 min

Ingredienser:

1 kg Kycklingfiléer
4 st. medelstora Tomater
8 st. små Lökar
250 g Champinjoner
1 st. Zucchini
1 msk Ananas
1 St. olja till plåten
1 tsk Rosmarin

Marinad:

3 msk Olja
1,5 msk Soja
1 stor Vitlöksklyfta
1 tsk Salt
1,5 krm Vit- och svart peppar

Marinaden:
Blanda samman alla ingredienserna till marinaden.
Skölj kycklingen noga och torka den.
Lägg filéerna i bunken och blanda med marinaden.

Grönsakerna:
Halvera tomaterna.
Skala lökarna, skölj och rensa svampen.
Skär Zucchinin i ca 15 mm breda skivor.

Lägg kycklingen och grönsakerna snyggt i en oljad långpanna
Pensla kycklingen med marinaden och strö över rosmarinen.
Stek mitt i ugnen 25 minuter tills kycklingen fått fin färg och är genomstekt.
Ös någon gång.
Servera kycklingen med ris och en sallad.