Kärleksmums
Tid: 20 min i ugnen Grader: 1750 C
Ingredienser:
1 dl | Kakao |
2 dl | Mjölk |
2 dl | socker |
150 g | rumsvarmt Smör |
2 st. | Ägg |
3 dl | Vetemjöl |
1 msk | Vaniljsocker |
1,5 tsk | Bakpulver |
Koka upp kakao, mjölk och 1 dl av sockret och låt kallna.
Rör smör och socker poröst. Rör ner äggen
Blanda mjöl, vaniljsocker och bakpulver.
Blanda ner i smeten tillsammans med
Chokladmjölken.
Häll smeten i en smörad och bröad långpanna
Grädda i 1750 C i ca 20 min.
Glasyr:
50 gr | Smält Smör |
3,5 dl | Florsocker |
4 msk | Kallt Kaffe |
1 msk | Kakao |
1 msk | Vaniljsocker |
Kokos |
Blanda smör florsocker, kaffe och
vaniljsocker.
Låt stå en stund så att glasyren blir tjock.
Bred glasyren över kakan och strö över kokos