Munk

Ingredienser:

3,5 dl Socker
1 dl Florsocker
1 msk Vaniljsocker
1 st. Äggvita
1,5 dl Vatten
 

Lägg alla ingredienserna i en bunke.

1,5 dl Vatten
1,5 msk Gelantinpulver


Koka upp 1,5 dl vatten och rör i gelantinpulvret.
Rör om till pulvret löst upp sig.
Häll därefter vattnet ner i bunken och vispa med elvisp i ca 20 min.
 

1 msk Kakao
200 g Kokkos

Blanda kokos och kakao och strö ett lager i botten på en form ca 20*30 cm.
Häll i smeten och strö över ett lager med kokosblandningen.
Låt stå i kylen några timmar innan du skär upp kakan i bitar som du doppar i kokosblandningen.
Bitarna skall alltså ha kokos runt om.

Om du vill ha en annan smak än vanilj finns det florsocker med jordgubbssmak, chokladsmak och citronsmak.