Rulltårta

Tid: 5 min i ugnen  Grader: 2500 C

Ingredienser:

3 Ägg
1,5 dl Socker
2 dl Mjöl
1 tsk Bakpulver
1 msk Vatten
 

Ägg och socker vispas poröst.
Blanda mjöl och bakpulver.
Blanda i mjölet och vattnet i äggblandningen.
Häll smeten i en  långpanna klädd med bakplåtspapper.
Grädda i 2500 C i ca 5 min.

Nu gäller det att snabbt förbereda för fyllningen.

Fyllning 1:

2 dl Äpplemos
  Kanel

Fyllning 1:

2 dl Sylt (Hallon/Jordgubb/Lingon/Drottning)

Tag ut kakan och lägg ett nytt bakplåtspapper ovan och vänd kaka upp och ner.
Dra snabbt av pappret som kakan gräddades på och bred på fyllningen.
Rulla ihop kakan. Skär kakan i bitar och njut.
Det gäller att vara snabb för annars spricker kakan lätt.