Kantarell Soppa

4 personer

Ingredienser:

200 g förvällda Kantareller
1 st. liten finhackad Gul lök
1 msk Smör
3 msk Mjöl
1 tsk Tomatpuré
8 dl Vatten
3 msk Vilt och kantarell fond
2 dl Mjölk
1 1/2 dl Crème Fraiche
1/2 krm Kajennpeppar
2 krm Salt
1 st. liten finhackad Rödlök
1 dl Crème Fraiche
4 st. rostade Brödskivor

Gör så här:
Grov hacka svampen. Stek den tillsammans med löken i smöret.
Blanda vatten, mjölk och fonden.
Rör ner mjölet, Tomatpurén och buljongen.

Låt soppan koka i ca 10 minuter på svag värme.
Rör ner Crème Fraiche och tillsätt kryddorna och saltet.
 

Servera soppan med rödlöken extra Crème Fraiche och Brödet.

Njut!!